Bitcoin boom maakt Winklevoss tweeling miljardairs

De Winklevoss-tweeling, Tyler en Cameron, hebben hun statusupgrade gezien na de recente Bitcoin-boom. Het maakte beide tweelingen miljardairs.

In 2017 was de tweeling crypto-miljardair toen de Bitcoin een recordhoogte bereikte, totdat de digitale activa weer kelderen. Echter, Bitcoin heeft onlangs een recordhoogte bereikt van 15.950 dollar. De laatste keer dat de crypto zo hoog schoot was in 2018. De recente schommeling had zoveel invloed op de rijkdom van de Winklevoss-tweeling.

De tech giganten kochten in 2013 Bitcoin ter waarde van 11 miljoen dollar. Daarna werden ze evangelisten en begonnen ze hun crypto-firma, Gemini Trust Co.

Bitcoin boom nog steeds op komst te midden van de recente golf – Winklevoss-tweeling

De waarde van Bitcoin is dit jaar verdubbeld. Dit werd aangewakkerd door vele factoren, waaronder de vrees dat massale versoepeling van de centrale bank en fiscale stimuleringsmaatregelen de valuta’s zullen doen dalen.

In het licht hiervan geloven de Winklevoss-tweeling dat de Bitcoin Boom niet snel tot stilstand zal komen. Volgens Tyler, de Chief Executive Officer van de Tweelingen, zegt hij dat de BTC-prijs wordt gedreven door alle gelddruk en de onzekerheid in de wereld. Hij zag de stimuleringspakketten van de Amerikaanse regeringen en zei dat ze gratis reclame zijn voor Bitcoin omdat meer geld in de economie de waarde van de Amerikaanse dollars zou doen dalen.

Hij zei dat omdat de overheid dollars uit het niets kan drukken, er een grote toekomst is voor Bitcoin. De tweeling riep ook de impact van veel geld (stimuleringspakket) op de Amerikaanse economie en de Amerikaanse dollars.

Het enige toekomstige toevluchtsoord is Bitcoin – Tyler Winklevoss

Terwijl hij herhaalde dat de Bitcoin-boom nog steeds zou worden ervaren, zei de Gemini CEO dat het het toevluchtsoord in de toekomst zou zijn.

Hij zei dat uiteindelijk, wanneer de waarde van de Amerikaanse dollar daalt als gevolg van een te grote circulatie in de economie, Bitcoin het enige toevluchtsoord zou zijn.