Altcoins klatrer til flerårige topper, Bitcoin får fart igjen

Rekordrunden til Ethereum fører også til noen andre Altcoins til nåværende toppresultater.

Ether (ETH) leder kryptomarkedet med en ny rekordhøyde på $ 1.763, og mange andre altcoins kan også øke til toppverdier. For det øverste altcoinet er introduksjonen av ETH-futures på den innflytelsesrike alternativutvekslingen CME også nært forestående, og det er Bitcoin Profit derfor analytikerne antar at den nest største kryptovalutaen snart vil klatre til $ 2000.

Som dataene fra Cointelegraph Markets og TradingView viser, er Ether for tiden tilbake på 1714 amerikanske dollar, noe som tilsvarer en gevinst på 3,27% det siste døgnet, mens markedsleder Bitcoin (BTC) bare kan forbedre seg med 0,21% og derved presse opp til $ 37,633.

Imidlertid når transaksjonsgebyrene på Ethereum blockchain for øyeblikket rekordhøye, noe som er mindre behagelig og til og med har fått noen kryptobørs til å stoppe handel fra ETH og de tilknyttede ERC-20-tokens. Det ukentlige gjennomsnittet for transaksjonsgebyrer 3. februar var $ 17,5.

I mellomtiden ble det i DeFi-prosjektet Yearn Finance (YFI) utnyttet et sikkerhetsgap 4. februar, hvor hackere kunne trekke 11 millioner amerikanske dollar i form av stablecoin DAI. Yearn-teamet reagerte raskt for å begrense skadene så mye som mulig.

Stablecoin-utgiveren Tether hjalp også til med å fryse og returnere 1,7 millioner dollar i stjålne kryptofond fra hacket. MakerDAO-samfunnet har også foreslått etablering av en såkalt „Collateralized Debt Position (CDP)“ for å kompensere for skaden påført berørte kryptobrukere.

Den Washington-baserte kryptovaktmesteren Protego, derimot, kan rapportere mer positive nyheter, fordi det nå er det andre rene kryptoselskapet som mottar godkjenning fra den amerikanske bankregulatoren (OCC).

Corona-hjelpepakken nærmer seg

Aksjemarkedet var også i oppsving i går, fredag, etter at amerikanske beslutningstakere tok et viktig skritt mot å bestå neste Corona-hjelpepakke. Dette vil bety at alle borgere med en årlig inntekt på mindre enn $ 50.000 vil motta en engangsutbetaling på $ 1400.

Disse pengene skal hjelpe befolkningen og samtidig stimulere økonomien, noe som allerede merkes i det faktum at viktige aksjeindekser var i stand til å oppnå bare på grunn av disse nyhetene i går. S&P 500, Dow Jones og NASDAQ er opp henholdsvis 0,39%, 0,30% og 0,57%. Silver klarte også å klatre opp 2,82%, noe som førte til en pris på 26,98 amerikanske dollar.

Altcoins til rekordhastigheter

Bitcoin beveger seg i mellomtiden i et prisklasse på 36.000 – 38.000 amerikanske dollar, mens altcoins, dvs. de „alternative kryptovalutaene“, fikk betydelige gevinster på fredag ​​og gikk videre til nye høyder.

Comments are closed.