Altcoins klatrer til flerårige topper

Altcoins klatrer til flerårige topper, Bitcoin får fart igjen

Rekordrunden til Ethereum fører også til noen andre Altcoins til nåværende toppresultater.

Ether (ETH) leder kryptomarkedet med en ny rekordhøyde på $ 1.763, og mange andre altcoins kan også øke til toppverdier. For det øverste altcoinet er introduksjonen av ETH-futures på den innflytelsesrike alternativutvekslingen CME også nært forestående, og det er Bitcoin Profit derfor analytikerne antar at den nest største kryptovalutaen snart vil klatre til $ 2000.

Som dataene fra Cointelegraph Markets og TradingView viser, er Ether for tiden tilbake på 1714 amerikanske dollar, noe som tilsvarer en gevinst på 3,27% det siste døgnet, mens markedsleder Bitcoin (BTC) bare kan forbedre seg med 0,21% og derved presse opp til $ 37,633.

Imidlertid når transaksjonsgebyrene på Ethereum blockchain for øyeblikket rekordhøye, noe som er mindre behagelig og til og med har fått noen kryptobørs til å stoppe handel fra ETH og de tilknyttede ERC-20-tokens. Det ukentlige gjennomsnittet for transaksjonsgebyrer 3. februar var $ 17,5.

I mellomtiden ble det i DeFi-prosjektet Yearn Finance (YFI) utnyttet et sikkerhetsgap 4. februar, hvor hackere kunne trekke 11 millioner amerikanske dollar i form av stablecoin DAI. Yearn-teamet reagerte raskt for å begrense skadene så mye som mulig.

Stablecoin-utgiveren Tether hjalp også til med å fryse og returnere 1,7 millioner dollar i stjålne kryptofond fra hacket. MakerDAO-samfunnet har også foreslått etablering av en såkalt „Collateralized Debt Position (CDP)“ for å kompensere for skaden påført berørte kryptobrukere.

Den Washington-baserte kryptovaktmesteren Protego, derimot, kan rapportere mer positive nyheter, fordi det nå er det andre rene kryptoselskapet som mottar godkjenning fra den amerikanske bankregulatoren (OCC).

Corona-hjelpepakken nærmer seg

Aksjemarkedet var også i oppsving i går, fredag, etter at amerikanske beslutningstakere tok et viktig skritt mot å bestå neste Corona-hjelpepakke. Dette vil bety at alle borgere med en årlig inntekt på mindre enn $ 50.000 vil motta en engangsutbetaling på $ 1400.

Disse pengene skal hjelpe befolkningen og samtidig stimulere økonomien, noe som allerede merkes i det faktum at viktige aksjeindekser var i stand til å oppnå bare på grunn av disse nyhetene i går. S&P 500, Dow Jones og NASDAQ er opp henholdsvis 0,39%, 0,30% og 0,57%. Silver klarte også å klatre opp 2,82%, noe som førte til en pris på 26,98 amerikanske dollar.

Altcoins til rekordhastigheter

Bitcoin beveger seg i mellomtiden i et prisklasse på 36.000 – 38.000 amerikanske dollar, mens altcoins, dvs. de „alternative kryptovalutaene“, fikk betydelige gevinster på fredag ​​og gikk videre til nye høyder.